maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Ministerie en Gaming Board gaan money laundering samen aanpakken

lees ook ...

Scholieren op Surinaamse school mogelijk in trance na chaoti...

Op donderdag 23 maart zijn politieambtenaren van het station Flora naar de Koenderschool in Suriname gestuurd na een melding dat scholieren in trance waren geraakt. Bij aankomst troffen de wetsdienare...

Het Openbaar Ministerie (OM) en de Gaming Board gaan samenwerken. Er is een Memorandum of Understanding (MoU) getekend om money laundering en daaraan gerelateerde strafbare feiten aan te pakken. De MoU is getekend tussen de waarnemend procureur-generaal Garcia Paragsingh en de waarnemend directeur van de Gaming Board Addis Peneux-Waterberg.

Het OM en de Gaming Board kunnen nu op een eenvoudige en snelle wijze informatie uitwisselen inzake money laundering en daaraan gerelateerde strafbare feiten. Het doel van de MoU is onder meer om money laundering constructies en daaraan gerelateerde strafbare feiten bloot te leggen en het in kaart brengen van financiële vermogensbestanddelen van (rechts)personen c.q. verdachten.

Met het tekenen van de MoU, is de operationele samenwerking en informatie-uitwisseling tussen het Openbaar Ministerie en de Gaming Board versterkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Ministerie en Gaming Board gaan money laundering samen aanpakken