vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Ministerie en Gaming Board gaan money laundering samen aanpakken

lees ook ...

VP Brunswijk roept een ieder op om marrondag te vieren

Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk heeft personen van alle etnische groepen opgeroepen, om samen met alle marrons, Marrondag op10 oktober 2022 groots te vieren. Bij deze viering moeten vooral de mar...

Het Openbaar Ministerie (OM) en de Gaming Board gaan samenwerken. Er is een Memorandum of Understanding (MoU) getekend om money laundering en daaraan gerelateerde strafbare feiten aan te pakken. De MoU is getekend tussen de waarnemend procureur-generaal Garcia Paragsingh en de waarnemend directeur van de Gaming Board Addis Peneux-Waterberg.

Het OM en de Gaming Board kunnen nu op een eenvoudige en snelle wijze informatie uitwisselen inzake money laundering en daaraan gerelateerde strafbare feiten. Het doel van de MoU is onder meer om money laundering constructies en daaraan gerelateerde strafbare feiten bloot te leggen en het in kaart brengen van financiële vermogensbestanddelen van (rechts)personen c.q. verdachten.

Met het tekenen van de MoU, is de operationele samenwerking en informatie-uitwisseling tussen het Openbaar Ministerie en de Gaming Board versterkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Ministerie en Gaming Board gaan money laundering samen aanpakken