zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Groen schenkt aandacht aan Bermen en pleinen

lees ook ...

Consument en producent betalen oneigenlijke kosten bij EBS  ...

Het verhogen van de stroomtarieven door het Energie Bedrijf Suriname houdt de gehele samenleving  al weken bezig. De huishoudelijke tarieven gaan op termijn minimaal tweemaal omhoog. De  Midden- en Kl...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer wil nu meer aandacht besteden aan parken en pleinen. Afgelopen vrijdag is men hiermee begonnen in de omgeving van de Gladiolenstraat, die geruime tijd is verwaarloosd. Het is een kinderrijk gebied, die men schoon wil houden. DC Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost heeft de hulp ingeroepen van het ministerie van Openbare Werken.

Het commissariaat heeft al secundaire en tertiaire onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden, naast gemeenschapsprojecten. Samenwerkings-overeenkomsten met organisaties op dit gebied, zullen zonodig aangepast worden, zodat het onderhoud permanent is. Ook gebruikers zullen voortaan een bijdrage moeten leveren om deze parken en pleinen in stand te houden. Zij die de verantwoordelijkheid hebben zullen volgens Gangabisoensingh hun plicht moeten nakomen.

“Met de ondersteuning van de ressortraadsleden samen met lokale ondernemers kunnen er mooie projecten uitgevoerd worden,” volgens Mustaq, die vindt dat er mooie projecten kunnen worden uitgevoerd in samenwerking met de gemeenschap en bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Groen schenkt aandacht aan Bermen en pleinen