woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Groen schenkt aandacht aan Bermen en pleinen

lees ook ...

Staatshoofden vergadering UNASUR in Brazilie

De staatshoofdenvergadering: ‘The Meeting of the Presidents of the Countries of South America’ wordt de komende week Brazilië gehouden. De bijeenkomst is een initiatief van de Braziliaanse president L...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer wil nu meer aandacht besteden aan parken en pleinen. Afgelopen vrijdag is men hiermee begonnen in de omgeving van de Gladiolenstraat, die geruime tijd is verwaarloosd. Het is een kinderrijk gebied, die men schoon wil houden. DC Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost heeft de hulp ingeroepen van het ministerie van Openbare Werken.

Het commissariaat heeft al secundaire en tertiaire onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden, naast gemeenschapsprojecten. Samenwerkings-overeenkomsten met organisaties op dit gebied, zullen zonodig aangepast worden, zodat het onderhoud permanent is. Ook gebruikers zullen voortaan een bijdrage moeten leveren om deze parken en pleinen in stand te houden. Zij die de verantwoordelijkheid hebben zullen volgens Gangabisoensingh hun plicht moeten nakomen.

“Met de ondersteuning van de ressortraadsleden samen met lokale ondernemers kunnen er mooie projecten uitgevoerd worden,” volgens Mustaq, die vindt dat er mooie projecten kunnen worden uitgevoerd in samenwerking met de gemeenschap en bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Groen schenkt aandacht aan Bermen en pleinen