dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Openbaar Groen en Afvalbeheer brengt bezoek aan Estherstichting

lees ook ...

Chess Intelligence start nationalisering schaaksport

De ChessIntelligence Academy is bezig met een nationalisering van de schaaksport  en had daarom in samenwerking met het Districts Commissariaat Nickerie op vrijdag 22 september een schaakintroductie i...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft de samenwerking met de Esther stichting op maandag 07 augustus 2023 hervat en heeft daarbij nieuwe afspraken gemaakt.

Indersing Gangabisoensingh, directeur van OGA, heeft toen beloofd dat er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Op vrijdag 15 september 2023 bracht hij een oriëntatie bezoek aan deze instelling waar reeds vijf weken schoonmaakwerkzaamheden door het directoraat wordt uitgevoerd.

Volgens Gangabisoensingh heeft de instelling ruim 20 jaar geen grondige schoonmaakbeurt gehad. “De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond op zowel de binnen als de buitenkant van het terrein”, geeft de OGA directeur aan.

Tijdens de uitvoering is het opgevallen dat de lozing verstopt is. “Er is hiervoor hulp gevraagd aan het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de lozing open te graven”, zegt Gangabisoensingh. De directie van OGA streeft ernaar om regulier onderhoud uit te voeren. Om de twee weken zullen er schoonmaakwerkzaamheden verricht worden.

De directeur doet verder een beroep op de Esther Stichting om bij te dragen aan het aanschaffen van de nodige middelen voor het overige onderhoud.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van de Esther Stichting, is OGA zeer erkentelijk voor de goede samenwerking en ondersteuning. Ze zal zich samen met de directie inzetten om de gevraagde middelen klaar te zetten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Groen en Afvalbeheer brengt bezoek aan Estherstichting