maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

Open dag Anton de Kom Universiteit

lees ook ...

SURINAM AIRWAYS RECOVERY PLAN

The SLM in Suriname has just reported that the ‘Arena Group’ is the new name under which the services provided by the well-known SurAir Cargo, SurAir Catering and SurAir Ground Services will be offere...

Verschillende faculteiten van de Anton de Kom universiteit hielden afgelopen zaterdag een geslaagde opendag. Studenten hebben demonstraties gegeven aan de vele bezoekers. Studierichtingen zijn heel aantrekkelijk gepresenteerd.  De VWO geslaagden met een S pakket moeten voor de Faculteit der Wis- en Natuurkundige Wetenschappen (FWNW) een motivatiebrief schrijven, omdat er door een tekort aan docenten en equipment een nummer fixus geldt.

Toekomstige studenten  waren in de gelegenheid om informatie en flyers te verzamelen voor het maken van een keus. Decaan en natuurkundedocent Roy Badal van FWNW is verrast door de opkomst.  “De open dag is tot mijn verbazing druk bezocht. Wat ik geweldig vond was dat men gerichte informatie wilde en de toekomstige studenten hebben kunnen zien wat hen te wachten staat”.

“Wij raden studenten aan om zich op tijd op te geven zodat ze niet teleurgesteld raken. Wij zien opvallend veel studenten die niet in de loting zijn gevallen bij geneeskunde naar hier komen. Vandaag zien we echt veel belangstelling voor biologie en dat stemt goed”, zegt docent Aniel Gangadin van de studierichting Biologie.

Er zijn studerenden, die toegeven de studie als zwaar te ervaren, maar toch van plan zijn om de studie af te ronden en erop te promoveren. Enkele bezoekers hebben ook getoond dat zij bewust willen kiezen voor een richting, die gevraagd wordt biedt op de arbeidsmarkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpen dag Anton de Kom Universiteit