maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
4.7
(3)

Ook veiligheidsbedrijf INPROSER zal de politie bijstaan

lees ook ...

Public Sector Reform oftewel verkleining ambtenaren apparaat...

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) heeft op donderdag 22 september een plenaire sessie gehouden over het Public Sector Reform programma. Dit programma houdt onder andere in de verplichtte la...

Een bekendmaking heeft de gemeenschap bereikt, dat de politie geassisteerd zal worden door militairen in het uitoefenen van hun taak bij surveillance. Nu blijkt dat het niet alleen gaat om militairen, maar de zonen van Hermandad krijgen ook bijstand het beveiligingsbedrijf INPROSER. Het bedrijf heeft dit bekendgemaakt op haar facebookpagina.

“De afgelopen periode zijn er vruchtbare gesprekken geweest tussen het Korps Politie Suriname en INPROSER. Het verzoek vanuit het korps was om assistentie te verkrijgen van INPROSER bij het verlenen van de surveillancediensten binnen groot Paramaribo,” legt het bedrijf uit.

INPROSER heeft toegezegd om bijstand te verlenen. ”Wij zullen als organisatie onze maatschappelijke plicht vervullen om te ondersteunen in de veiligheid van ons geliefd land,” is de reactie van het bedrijf.

De samenwerking is vanaf 6 november begonnen, en de voertuigen van het bedrijf zullen in verschillende wijken zichtbaar zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok veiligheidsbedrijf INPROSER zal de politie bijstaan