dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4.7
(3)

Ook veiligheidsbedrijf INPROSER zal de politie bijstaan

lees ook ...

Voorbereidingsbijeenkomst ivm Agrarische beurs

Belanghebbenden uit de Agrarische Sector zijn op 22 maart jongstleden door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) uitgenodigd voor een voorbereidings bijeenkomst met betrekking tot de...

Een bekendmaking heeft de gemeenschap bereikt, dat de politie geassisteerd zal worden door militairen in het uitoefenen van hun taak bij surveillance. Nu blijkt dat het niet alleen gaat om militairen, maar de zonen van Hermandad krijgen ook bijstand het beveiligingsbedrijf INPROSER. Het bedrijf heeft dit bekendgemaakt op haar facebookpagina.

“De afgelopen periode zijn er vruchtbare gesprekken geweest tussen het Korps Politie Suriname en INPROSER. Het verzoek vanuit het korps was om assistentie te verkrijgen van INPROSER bij het verlenen van de surveillancediensten binnen groot Paramaribo,” legt het bedrijf uit.

INPROSER heeft toegezegd om bijstand te verlenen. ”Wij zullen als organisatie onze maatschappelijke plicht vervullen om te ondersteunen in de veiligheid van ons geliefd land,” is de reactie van het bedrijf.

De samenwerking is vanaf 6 november begonnen, en de voertuigen van het bedrijf zullen in verschillende wijken zichtbaar zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok veiligheidsbedrijf INPROSER zal de politie bijstaan