zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(2)

Ook Rusland(NPS) keurt benoemingen van friends and family af

lees ook ...

In navolging van de Organic Movement heeft nu ook NPS-voorzitter Gregory Rusland de friends and family-benoemingen, waaronder de benoeming van first lady Mellisa Santokhi in de Raad van Commissarissen (RvC) van Staatsolie afgekeurd. Deze benoemingen zijn op verschillende  plekken in het staatsbestel niet goed te noemen. Hij deed een oproep op de president en vicepresident om  serieus hiernaar te bekijken tijdens een spoedstructurenvergadering van zijn partij.

Deze staatsadviseur  wil nu ook zijn functie neerleggen, omdat hij naar zijn zeggen niet de ruimte krijgt om het werk op een goede manier  te doen. Rusland, die helemaal staat achter de eisen van de Organic Movement, heeft tegelijk ook zijn twijfels, omdat hij beseft dat het toegeven aan deze eisen, die geen ‘law law sani’ zijn, kan lijken op zwakheid. Toch roept hij de regering op de eisen niet te onderschatten.

Verder vindt Rusland het onverantwoord om nu  een regering ten val te brengen en het land in chaos  te storten. “Laten we werken op die regering, dat a regering e drai anu par boto ten oplossing van de problemen”. Is het voorstel van de NPS-voorzitter.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok Rusland(NPS) keurt benoemingen van friends and family af