zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ook roadblocks in Regio Midden

lees ook ...

Nieuwe commandant Loenersloot voor Regio-Oost

Het Territoriaal Commando Nationaal Leger Oost (Regio Oost) is nu in handen van kapitein Raquel Loenersloot. Eerder was de commando in handen van kapitein Iwan Bonjanski. Op 12 april jongstleden vo...

In Regio midden heeft een gemengd team van politiemannen, militairen en beveiligingsambtenaren in de periode van vrijdag 23 september tot en met zaterdag 08 oktober op de verschillende wegen binnen Regio Midden een verhoogde surveillance uitgevoerd.

In deze periode zijn er op verschillende locaties road blocks gehouden. Ook hotspots waar er vaak overluide muziek in voertuigen wordt gespeeld en plaatsen en locaties waar er illegale bromfietsen races plaatsvinden, werden aangedaan. Er zijn in totaal 1846 voertuigen gecontroleerd en 105 bestuurders zijn proces-verbaal aangezegd.

De overtredingen die tijdens de road blocks zijn geconstateerd zijn onder andere: Rijden zonder een rijbewijs, rijden zonder dat het voertuig ter herkeuring is aangeboden, rijden met een niet verzekerd voertuig, overschrijden van de maximale snelheid en rijden zonder verlichting aan het voertuig.

Verder zijn er ook strafzaken geconstateerd, waarbij acht verdachten zijn aangehouden van wie vijf verdachten ter zake het hazard spel, één verdachte ter zake onttrekking van een minderjarige aan het ouderlijk gezag en twee verdachten ter zake dronkenschap. Op deze twee verdachten werd scherpe voorwerpen, speelkaarten met speeltafel en doek, een groot geldbedrag, $100, en een hoeveelheid marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Het acht tal is overgedragen aan het betreffende politiestations.

Er werden ook een aantal hangjongeren van verschillende locaties verwijderd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok roadblocks in Regio Midden