zondag 4 december 2022
24.4 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ook roadblocks in Regio Midden

lees ook ...

Carla Boëtius-Geldorp wint communicatie award 2022

Het Centrum voor Communicatie & PR (CCPR) heeft in de Ballroom van hotel Torarica, de communicatie awards voor 2022 uitgereikt. Dit jaar zijn de communicatie awards uitgereikt in de categorieën: d...

In Regio midden heeft een gemengd team van politiemannen, militairen en beveiligingsambtenaren in de periode van vrijdag 23 september tot en met zaterdag 08 oktober op de verschillende wegen binnen Regio Midden een verhoogde surveillance uitgevoerd.

In deze periode zijn er op verschillende locaties road blocks gehouden. Ook hotspots waar er vaak overluide muziek in voertuigen wordt gespeeld en plaatsen en locaties waar er illegale bromfietsen races plaatsvinden, werden aangedaan. Er zijn in totaal 1846 voertuigen gecontroleerd en 105 bestuurders zijn proces-verbaal aangezegd.

De overtredingen die tijdens de road blocks zijn geconstateerd zijn onder andere: Rijden zonder een rijbewijs, rijden zonder dat het voertuig ter herkeuring is aangeboden, rijden met een niet verzekerd voertuig, overschrijden van de maximale snelheid en rijden zonder verlichting aan het voertuig.

Verder zijn er ook strafzaken geconstateerd, waarbij acht verdachten zijn aangehouden van wie vijf verdachten ter zake het hazard spel, één verdachte ter zake onttrekking van een minderjarige aan het ouderlijk gezag en twee verdachten ter zake dronkenschap. Op deze twee verdachten werd scherpe voorwerpen, speelkaarten met speeltafel en doek, een groot geldbedrag, $100, en een hoeveelheid marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Het acht tal is overgedragen aan het betreffende politiestations.

Er werden ook een aantal hangjongeren van verschillende locaties verwijderd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok roadblocks in Regio Midden