Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ook Minister Patrick Pengel naar huis

Geplaatst

op

door

Na minister RegilioDodson (NH) is ook zijn collega van Openbare Werken, Transport en Communicatie(OWT en C) vrijdag met ontslag gegaan. Minister Patrick Pengel moest zichvrijdag om 12.00 uur aanmelden bij president Desi Bouterse. Naar verluidt kreegde bewindsman de optie om zelf op te stappen of ontslag te krijgen. Hij koosvoor het eerste.

Pengel raakterecentelijk in opspraak nadat assembleelid Mahinder Jogi informatie onthuldedat hij samen met collega Dodson bedrijven en stichtingen heeft opgericht watvolgens de parlementariër riekt naar belangenverstrengeling. Ook is er volgensJogi sprake van het hebben van nevenfuncties vanwege de posities die de tweebewindslieden hebben bij de bedrijven en stichtingen.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Arnold

migado mi Jezus. net heeft hij een brug laten bouwen. ja als hij een eigen bedrijf erop heeft los gelaten dan zou ik zeggen dat mag niet.. maar zolang het tegendeel niet bewezen is zou ik zeggen blijf lekker zitten waar je zit maar als je zelf ontslag neemt dan lijkt het alsof elke minister daar zit om zichzelf te spekken. waar je werk moet je eten.. maar eet met mate.

Wim

toch te gek voor woorden. iedereen steelt

Cheff

mijn naam is haas.wie niet steelt of erft zal blijven werken tot hij sterft. boe. ze hebben genoeg dus om nooit meer te hoeven werken.Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen