dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ook komend weekend voldoende vaccinatielocaties open

lees ook ...

Stichting juicht initiatief bestrijden menstruatiearmoede in...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) bindt de strijd aan tegen menstruatiearmoede. Er is vrijdag door het ministerie een bewustwordingsactiviteit geor...

De total lockdown is geen belemmering voor het vaccinatieprogramma. Burgers mogen zich wel op straat begeven om zich te laten vaccineren. Vanaf 18 jaar mag men zich aanmelden met een ID-kaart of rijbewijs. De voorkeur gaat wel naar Seniore-Burgers en personen met onderliggende aandoeningen.

Het komend weekend zijn er weer een aantal vaccinatielocaties voor het publiek open gesteld. Zaterdag is vaccinatie mogelijk bij de RGD poli’s van Latour en Lelydorp en wel van 8.00u tot 16.00u.

De vaste locaties zijn zaterdag en zondag open. Dit zijn PCS en AZP tussen 08.00 uur en 15.00 uur. Bij het BOG en het Politie Opleidingscentrum (POC) is men open van 08.00 uur tot 16.00 uur. Sportcomplex Kwatta is nieuw. Men  kan daar terecht  tussen 08.00 uur en 14.00 uur. Verder is ook Roeli’s voor het komend weekend ingedeeld als priklocatie. Daar kan men terecht tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

Het gaat bij deze om zowel de eerste als tweede prik.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok komend weekend voldoende vaccinatielocaties open