zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Ook IMS had geslaagde Owru Yari Fesa

lees ook ...

Goudput tragedie: Arbeider verdwijnt in de diepte na waarsch...

Een tragedie voltrok zich op donderdagochtend 15 februari 2024 toen een 22-jarige man, bekend als R.N., na het afronden van opschoonwerkzaamheden een duik nam in de goudput bij Nieuw Koffiekamp, geleg...

De Owru yari party van de Internationale Mall of Suriname (IMS) was ook raak. In navolging van Kenny B heeft Esse & Friends, een band onder leiding van Iwan Esseboom het publiek flink verwend met kasekomuziek. Er ontstond een zwingende massa voor het podium. Velen deden mee vanuit hun plek. Zij die niet veel ‘dyugu dyugu’ moesten, vonden het fantastisch. Ook hier kwam het publiek goed op.

“Volgend jaar reserveer ik een tafel ruim van tevoren. Topevenement. De muziek is gevarieerd en de sfeer zit er goed in”, zegt Karin Refos tevreden. Kathleen Healy bouwt samen met anderen al 23 jaar hun eigen feest bij Galaxy in de binnenstad, maar ook zij is vol lof over de Owru Yari fesa bij de IMS. “Trots op onze legacy, maar nu hebben we het aan iemand anders overgedragen die het concept zal voortzetten”, zegt Healy over het eigen initiatief.

Hier werd op aanvraag van de managers van IMS, Healy’s rumpunch geschonken.  “Deze vibe hier is heel leuk: Niet zoveel dyugu dyugu, goede muziek en er is veel bewaking. Dat is heel belangrijk. De organisatie is geweldig en de service is goed,” aldus Healy. Alleen hoopt zij dat het voortaan later begint.

José Zuiverloon is manager van IMS, en houdt het bij een typisch Surinaams feest. “Dus 100 % gezelligheid. Het heeft alle ingrediënten die we wilden. Volgend jaar gaan we het verdubbelen met nog meer internationale en lokale muziekformaties.”

Healy en Refos hebben meer gevierd. Voor hen was 2023 een succesvol jaar op zowel zakelijk als privé gebied.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok IMS had geslaagde Owru Yari Fesa