zaterdag 20 april 2024
26 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ook gezondheidszorg tijdens nieuwjaarsrede VES aangehaald

lees ook ...

Surinaamse teams strijden in Nederlandse voedselsystemenweds...

De Wageningen Universiteit en Research (WUR) heeft de 18 teams bekendgemaakt die zijn geselecteerd om deel te nemen aan de finale van de Food Systems Innovation Challenge in Wageningen. Deze competiti...

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Verenging van Economisten(VES) op 24 januari jongstleden in het gebouw van Assuria Hermitage, heeft President Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat er meer aandacht komt voor de gezondheidszorg.

De Regionale Gezondheidsdienst (RGD) is een gezondheidsinstelling, die belast is met de primaire gezondheidszorg in de kustvlakte zal drie nieuwe poliklinieken openen te derde Rijweg, Koewarasan en Wonoredjo. Bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), staat de oplevering van het vernieuwd beddenhuis inclusief operatiekamers en Intensive Care Units op schema.

Het programma voor financiering van gemeenschaps- en districtsprojecten start ook in  de eerste helft van dit jaar en gaat SRD 30 miljoen kosten. De veiligheid over het hele land wordt verbeterd, door uitbreiding van de camerabeveiliging en uitvoering van het buurtpolitie-project. President Santokhi geeft aan dat onze economie in een fase zit van transformatie, waarbij er een aantal structurele maatregelen zijn getroffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok gezondheidszorg tijdens nieuwjaarsrede VES aangehaald