donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ook gezondheidszorg tijdens nieuwjaarsrede VES aangehaald

lees ook ...

First lady en Indiase ambassadeur realiseren “Every St...

Op maandag 27 november hebben first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en de ambassadeur van India in Suriname, Shankar Balachandran, het project "Every Student a Computer" succesvol afgerond. Dit init...

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Verenging van Economisten(VES) op 24 januari jongstleden in het gebouw van Assuria Hermitage, heeft President Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat er meer aandacht komt voor de gezondheidszorg.

De Regionale Gezondheidsdienst (RGD) is een gezondheidsinstelling, die belast is met de primaire gezondheidszorg in de kustvlakte zal drie nieuwe poliklinieken openen te derde Rijweg, Koewarasan en Wonoredjo. Bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), staat de oplevering van het vernieuwd beddenhuis inclusief operatiekamers en Intensive Care Units op schema.

Het programma voor financiering van gemeenschaps- en districtsprojecten start ook in  de eerste helft van dit jaar en gaat SRD 30 miljoen kosten. De veiligheid over het hele land wordt verbeterd, door uitbreiding van de camerabeveiliging en uitvoering van het buurtpolitie-project. President Santokhi geeft aan dat onze economie in een fase zit van transformatie, waarbij er een aantal structurele maatregelen zijn getroffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok gezondheidszorg tijdens nieuwjaarsrede VES aangehaald