donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
5
(2)

Ook de NPS maakt zich klaar voor verkiezingen

lees ook ...

Tijdens een Opo Yari-meeting van de Afdeling Paramaribo van de Nationale Partij Suriname(NPS) in Grun Djari, zei voorzitter Gregory Rusland, dat de NPS zich klaar maakt voor de verkiezingen van 25 mei 2025 of eerder. “Wij zijn een betrouwbare partij, waarbij de democratie hoog in het vaandel staat. Wij werken er steeds naar dat de NPS in elke regering een bepalende stem heeft”, zei NPS-voorzitter Gregory Rusland, 

De Afdeling Paramaribo is al gestart met het mobiliseren en versterken van de structuren in het district. “Ze worden klaargemaakt voor de verkiezingen. Eind van de maand volgt Para en in maart is Coronie aan de beurt.” Rusland zei dat als een partij in de coalitie zit, ze drie jaar zeker alleen nationaal moet denken. “Alleen denken hoe we het land beter kunnen maken. De laatste twee jaren kan je denken aan campagne voeren voor je partij. Maar bij bepaalde partijen lijkt het alsof men vanaf dag één in de regering al campagne begint te voeren.”

De NPS is op dit moment bezig met het vernieuwen  en activeren van de structuren. Eén van die structuren is de nieuwe Jongerenraad die enkele weken terug werd geïnstalleerd. Deze raad heeft onder andere als taak de boodschap van de partij naar de jongeren te brengen. “Waar ze ook zijn in het land. Zij gaan straks stemmen. Ze moeten weten wat de NPS voor ze kan betekenen in de toekomst”, zei de Rusland.

Het scholingsinstituut heeft een nieuw bestuur dat binnenkort de interne trainingen gaat heractiveren. Leden moeten zich bijscholen om beter te functioneren in de samenleving, zegt de voorzitter. Er is ook een nieuwe Adviesraad, die intensief bezig is met activiteiten in voorbereiding naar de verkiezingen van 2025 toe.

De NPS heeft bij de komende verkiezingen de potentie om het verschil te gaan uitmaken. “Je moet ook weten dat met zulke potenties er ook aanvallen zullen komen. Niet alleen van buiten de partij, maar ook van binnen.” Daarom gaan we de communicatie binnen de partij opvoeren. We gaan de achterban voorzien van de juiste informatie, aldus vorzitter NPS Gregory Rusland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOok de NPS maakt zich klaar voor verkiezingen