dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
4
(1)

Onverantwoordelijke burgers brengen vernielingen aan te Brasaplein 

lees ook ...

NPS eert Henck Arron met kranslegging bij standbeeld in Para...

Zaterdagmiddag heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) een eerbetoon gebracht aan Henck Arron, voormalig voorzitter van de NPS en een van de strijders voor de onafhankelijkheid van Suriname. Bij het ...

Het bekende Brasaplein in het district Nickerie wordt niet met rust gelaten door vandalen. Een maand geleden werd meubilair vernietigd en deze keer zijn deze onverantwoordelijke burgers overgegaan tot het vernielen van de jonge aanplant.

Enkele weken geleden (29 augustus 2022) zijn er met de komst van Indiase parlementsleden in Nickerie enkele schaduwrijke Flamboyant plantjes geplant op het Brasaplein. Jammer dat nu reeds de hele top van deze plantjes is afgebroken door gevoelloze personen in onze samenleving.

Een parlementariër uit India en minister Sewdien zetten een plant in de grond. Foto: BIC Nickerie

De districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan, doet naar aanleiding daarvan wederom een beroep op de samenleving om dit gedrag achterwege te laten. Eenieder die informatie heeft over deze vorm van vandalisme wordt verzocht dit door te geven aan de politie of de Bestuursdienst.

“Ons geliefd district moeten wij gezamenlijk onderhouden en verder verfraaien,” liet de burgermoeder verder doorschemeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnverantwoordelijke burgers brengen vernielingen aan te Brasaplein