dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Onverantwoord zwaar transport zuidelijk deel Para aan banden

lees ook ...

Actie onder Hooghart en Sallons gaat door met minder mensen

De vakbondsleider Michael Sallons en Ronald Hooghart zijn trekkers van de antiregeringsprotesten van de laatste dagen. Zij lopen dagelijks met een steeds kleiner groep burgers door de straten van Para...

In het zuidelijk deel van Para, is er in het wooncentrum Zanderij een controlepost opgezet, welke bemand wordt door bestuursambtenaren, politie en militairen. Deze controlepost is nodig voor de beteugeling van onverantwoord zwaar transport.

De rijweg Zanderij naar West-Suriname is gesloten voor verkeer met een asdruk boven 4-ton. Transporteurs van rondhout en ander materiaal geven echter geen gehoor aan de wegafsluiting.

Door het vrachttransport en de aanhoudende regens raakt de weg onbegaanbaar voor de plaatselijke dorpsgemeenschappen met het gevolg tot isolatie van de dorpen. Dorpsgemeenschappen hebben in hun streven om niet geïsoleerd te raken, de aandacht van de overheid gevraagd, door de weg te barricaderen.

Naast controle op de voertuigen van zwaar transport zal deze post ook voorzien in criminaliteitsbestrijding en surveillance in de directe woongemeenschappen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnverantwoord zwaar transport zuidelijk deel Para aan banden