woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
15.5 C
Amsterdam
0
(0)

Onverantwoord zwaar transport zuidelijk deel Para aan banden

lees ook ...

Keti koti: de geestelijke ketenen verbreken!

"Emancipate yourselves from mental slavery/ None but ourselves can free our minds"    Deze quote van Bob Marley uit 1980 is tot op de dag van vandaag nog steeds relevant. Dit jaar is het 159 jaar gele...

In het zuidelijk deel van Para, is er in het wooncentrum Zanderij een controlepost opgezet, welke bemand wordt door bestuursambtenaren, politie en militairen. Deze controlepost is nodig voor de beteugeling van onverantwoord zwaar transport.

De rijweg Zanderij naar West-Suriname is gesloten voor verkeer met een asdruk boven 4-ton. Transporteurs van rondhout en ander materiaal geven echter geen gehoor aan de wegafsluiting.

Door het vrachttransport en de aanhoudende regens raakt de weg onbegaanbaar voor de plaatselijke dorpsgemeenschappen met het gevolg tot isolatie van de dorpen. Dorpsgemeenschappen hebben in hun streven om niet geïsoleerd te raken, de aandacht van de overheid gevraagd, door de weg te barricaderen.

Naast controle op de voertuigen van zwaar transport zal deze post ook voorzien in criminaliteitsbestrijding en surveillance in de directe woongemeenschappen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnverantwoord zwaar transport zuidelijk deel Para aan banden