vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

Onveilige situatie Martin Luther Kingweg

lees ook ...

Activists present the DNA chairman with a draft of the elect...

The proposed Election Regulation was just given to DNA chairman Marinus Bee by the protest movement's activists. The author of this proposed law is attorney Jennifer van Dijk-Silos. "We met with you l...

Op de bermen langs de Martin Luther Kingweg, bekend als de Highway worden al maanden containers, trekkers en geparkeerde obstakels geconstateerd. Dit vormt een groot gevaar voor de weggebruikers. Het Crisisteam Infra van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft afgelopen periode samen met de Milieupolitie en het Korps Politie Suriname (KPS) opgetreden tegen eigenaren van containers en trekkers die langs de weg parkeren.

Veiligheid gaat voor zegt Rodney Bouterse, coördinator Crisisteam Infra. De eigenaren zijn al een paar maanden terug aangeschreven om de containers en trekkers te verwijderen, gezien die een groot gevaar vormen voor de weggebruikers.

Openbare Werken treedt hard op in deze, waarbij fikse boetes worden uitgeschreven. Volgens Bouterse moet dit een les zijn voor de eigenaren van zwaar materieel. Zes personen waren eerder aangeschreven en enkele personen werden gewaarschuwd om de objecten binnen 7 dagen te verwijderen. De ondernemers hebben geen gehoor hieraan gegeven.

Openbare Werken heeft de hulp van politiebureau Houttuin ingeroepen om enkele eigenaren van de zeecontainers op te sporen. Het ministerie van Openbare werken roept hierbij alle personen op, die gebruikmaken van de onderhoudsstrook meer bekend als een berm, om geen objecten te plaatsen hierop. Indien dat toch gebeurd zal het ministerie zware maatregelen treffen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnveilige situatie Martin Luther Kingweg