donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
3
(1)

Ontzielde lichaam Tahira Etnel aan nabestaanden afgestaan

lees ook ...

A new commander wants Military Police to be more visible in ...

Following a formal flag-transfer ceremony witnessed by Defense Minister Krishna Mathoera and other officials, Major Roy Samuels has assumed command of the Military Police Corps of the Surinamese Natio...

De politie van het bureau Nieuw-Amsterdam heeft het ontzielde lichaam van de 22-jarige Tahira Etnel inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. Dit is gebeurd in opdracht van het Openbaar Ministerie. De jonge vrouw overleed 17 december in de ochtenduren na een verkeersongeval aan de Pronkweg.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat Tahira kort voor de aanrijding met een witgelakt voertuig met vier mede-inzittenden reed over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Nieuw-Amsterdam en gingen in de richting van Meerzorg.

Bij het beschrijven van een bocht verloor de autobestuurster de controle over de besturing van het voertuig, waardoor zij op de berm belandde en tegen een elektrische mast botste. Het voertuig sloeg vervolgens over de kop en belandde in de langs de weg lopende goot.

De drie mede-inzittenden, M.F. (22), T.F. (7), en K.B. (24) moesten medisch worden behandeld. De vierde mede-inzittende is een mevrouw die een lift kreeg. Na het ongeval verliet deze vrouw vermoedelijk uit schrik de locatie zonder haar personalia achter te laten.

Het voertuig dat Tahira bestuurde is ook door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntzielde lichaam Tahira Etnel aan nabestaanden afgestaan