zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ontzield lichaam man die verdronk in Surinamerivier aangespoeld

lees ook ...

Suriname intensiveert strijd tegen drugscriminaliteit

Tijdens de regeringsvergadering heeft Kenneth Amoksi, minister van Justitie en Politie, aangekondigd dat er een grootschalige veiligheidsoperatie zal plaatsvinden in samenwerking met het ministerie va...

Langs de oever van de Surinamerivier te Acaribo is woensdag het ontzielde lichaam van de 25-jarige Calenthy Cicil door de begrafenisondernemer Hamdard opgevist. Hij verdronk in de middag van zondag 2 mei in de Surinamerivier ter hoogte van White Beach.

De politie van het bureau Paranam deed na de melding van het verdrinkingsgeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om de vreemdeling Calenthy die zich zonder zwemvest met een waterscooter op de Surinamerivier verplaatste.

Op een bepaald moment passeerde een jacht met andere opvarenden de waterscooter. Vanwege de golven die ontstonden door de varende jacht, is de waterscooter omgekanteld. Calenthy viel in het water en verdween toen in de diepte.

Een zoektocht naar het slachtoffer leverde niet het gewenste resultaat op. De waterscooter werd diezelfde dag gevonden en aan wal gesleept. Het lijk van de man spoelde in de morgen van 4 mei langs de oever van de Surinamerivier aan.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntzield lichaam man die verdronk in Surinamerivier aangespoeld