maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ontzield lichaam 22-jarige Braziliaan geborgen

lees ook ...

Het geweld in Haïti baart President Santokhi zorgen

President Santokhi zegt het triest te vinden om te vernemen dat er weer sprake is van toename van geweld op Haiti. President Santokhi die als scheidende CARICOM-voorzitter deze kwestie nauw in de gate...

Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Braziliaanse man James de Mesquita Sousa Jose is door de politie geborgen. Sousa Jose was op zondag 25 december in het stuwmeer in het district Brokopondo verdronken. De politie van het bureau Brokopondo kreeg een telefonische melding van een verdrinking van een manspersoon in het stuwmeer in de omgeving van Eron bergie.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie wees het onderzoek uit dat James zich met andere arbeiders op een ponton bevond waar er las- en andere werkzaamheden worden verricht. Op een bepaald moment werd het onstuimig op het meer en raakte de kleine metalen boot los.

James sprong vervolgens in het water om deze vast te pakken, maar verdween in de diepte en kwam niet meer boven water. Naar zeggen van de andere arbeiders kon het slachtoffer wel zwemmen.

Het ontzielde lichaam van James is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntzield lichaam 22-jarige Braziliaan geborgen