maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ontwikkelingsfonds VN schenkt boot aan Nickerie

lees ook ...

Surinaamse regering omarmt reclasseringsproject

Tijdens de regeringsvergadering op 6 december 2023 heeft de delegatie van Reclassering Nederland het "Makandra" project voorgesteld aan de Surinaamse regering. Dit gezamenlijke initiatief, genaamd "Ve...

Het Ontwikkelingsfonds van de Verenigde Naties (UNDP) heeft een aluminiumboot geschonken aan het commissariaat van Nickerie. De boot is voorzien van alle toebehoren. Districtscommissaris (dc) Senrita Gobardhan en Deputy Resident Representative Margaret Jones-Williams (UNDP-Suriname), plaatsten hun handtekening voor de overdracht. Die vond plaats na enkele toespraken.

Het doel van de schenking is ter verbetering van de capaciteiten van duurzaam waterbeheer voor Nickerie. In het kader van klimaatsverandering is het van belang dat onderhoud en controle van de vele waterwegen in Nickerie tijdig plaatsvindt.

Dc Gobardhan bedankte in haar toespraak de UNDP, met wie zij vanaf haar aantreden een goede samenwerking heeft, voor de geste. Zij beloofde erop te zullen toezien dat een in te stellen unit belast met het beheer en onderhoud van het vaartuig haar werk goed verricht.

Na het officiële gedeelte op het districtscommissariaat werd de boot getransporteerd naar een aanvoerleiding voor een eerste testvaart.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntwikkelingsfonds VN schenkt boot aan Nickerie