vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Ontwerpster Neghesty Wijngaarde viert vijf jaar Neghesty ‘s Fashion

lees ook ...

Spoedoverleg in Suriname over uitbraak braken en diarree bij...

De regering en gezondheidsautoriteiten zijn dinsdagmiddag in spoedoverleg bijeen over de uitbraak van de virale gastro-enteritis, waarbij voornamelijk kinderen klachten hebben van koorts, braken en di...

De 23-jarige Neghesty Wijngaarde is eigenaresse van Neghesty’s Fashion, die op 27 december jongstleden al vijf jaar bestaat. Dit vierde zij met een eigen fashionshow. Haar eerste zelfgemaakte jurk kreeg zij af op 28 december 2016, en die dag is tegelijk de startdatum van haar onderneming. De jonge vrouw maakte van haar passie haar fulltime job.

Zij begon hiermee in de voetsporen van haar moeder, die modiste is en ging een stap verder door voor vele mannen en vrouwen kledingstukken te ontwerpen. Dankbaar is zij voor de ondersteuning van haar moeder, die de creatieve passie van haar dochter steeds voedde door haar regelmatig restant stof te geven.

 Het vijfjarig bestaan van Neghesty’s Fashion  is reden voor de jonge ontwerpster om verder haar creatieve fantasie tot leven te brengen.  “Het gevoel van iets bedenken en creëren” geeft deze jonge vrouw voldoening.

Tijdens de fashion show werden onder meer vrijetijdskleding en galajurken  gepresenteerd. De show was  een grote droom van de ontwerpster, die in vervulling ging.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntwerpster Neghesty Wijngaarde viert vijf jaar Neghesty 's Fashion