Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ontvluchte gedetineerde Orie Shailesh aangehouden door RBTP en politie Munder

Geplaatst

op

door

De ontvluchte gedetineerde Shailesh, Orie is op zondagavond 9 juni aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo en collega’s van het politie bureau Munder. Shailesh was in de vroege ochtend van zaterdag 08 juni uit het huis van bewaring te Santo Boma ontsnapt samen met de gedetineerde Ramesh Mohes.

Na zijn aanhouding is Shailesh, Orie overgedragen aan de penitentiaire ambtenaren van het huis van bewaring te Santo Boma, alwaar hij zijn gevangenisstraf moet uitzitten. Ramesh, Mohes is nog voortvluchtig.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X