woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ontslagen werknemers ministerie OW vragen VP hulp

lees ook ...

Brandweercommandant Wageningen krijgt verf van Dew’s T...

Vanmorgen heeft de Brandweercommandant van post Wageningen, S. Karioredjo, een partij verf en bijbehorende spullen ontvangen uit handen van DC Senrita Gobardhan. Met de verkregen verf zullen de mar...

De ontslagen medewerkers van het ministerie van Openbare werken hebben Vicepresident Ronnie Brunswijk om bemiddeling gevraagd. Een vertegenwoordiger van de 150 ontslagen medewerkers van het ministerie van Openbare werken(OW) heeft op dinsdag 23 maart een petitie ingediend bij een vertegenwoordiger van de minister op het ministerie, maar  vroegen ook de VP om hulp.

Anwar Joran, de vertegenwoordiger van de personen die bedankt zijn geworden, uitte zijn misnoegen over de manier waarop de 150 ontslagen medewerkers zijn behandeld door Minister Riad Nurmohammed van OW. De nu werkloze mensen hebben ongeveer een jaar en langer gewerkt op het ministerie van Openbare Werken. Vele van deze personen hebben volgens wat er in de petitie staat over een lange periode geen salaris ontvangen.

De gewezen werknemers van het ministerie zeiden het jammer te vinden dat de minister nooit de tijd heeft genomen om te luisteren naar deze groep medewerkers, en zelfs de petitie op het ministerie niet persoonlijk in ontvangst heeft genomen. De indieners van de petitie hopen dat de Vicepresident kan bemiddelen in deze kwestie. VP Brunswijk zei deze zaak zeker in behandeling te zullen nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntslagen werknemers ministerie OW vragen VP hulp