zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ontmoeting tussen Surinaams parlement en Indiase ambassadeur

lees ook ...

Huize Ashiana in gesprek met ministerie over subsidievertrag...

Brenda van Daal, de directeur van Huize Ashiana, heeft opheldering gegeven over de vertraging in de subsidieaanvraag en de ontbrekende documenten die tot onrust hebben geleid bij zowel bewoners als pe...

Op 8 maart 2024 bracht de Indiase ambassadeur in Suriname, Shankar Balachandran, een bezoek aan de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc LL.B. Dit bezoek had tot doel inzicht te krijgen in de ervaringen van het recente parlementaire bezoek aan India van 4 tot en met 8 februari 2024.

De voorzitter heeft zijn tevredenheid geuit over het bezoek, het programma en de regelingen, en heeft waardering uitgesproken voor de democratische instellingen van India. Hij kijkt met verwachting uit naar verdere stappen in de implementatie van het Memorandum of Understanding dat in augustus 2022 tussen de twee parlementen is ondertekend. De ambassadeur heeft zijn steun toegezegd voor de uitvoering van de MoU, inclusief het sturen van technisch personeel van het Surinaamse parlement voor trainingen in India.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntmoeting tussen Surinaams parlement en Indiase ambassadeur