maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Ontbinding commissie 45 jaar herdenking Srefidensie

lees ook ...

De overheid moet beter communiseren, zegt minister Somohardj...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) gaf op 26 november bij de opening van het Nationaal Overheidscommunicatie seminar in de Ballroom van Torarica aan, dat het belangrijk is dat re...

De Commissie Herdenking en Viering 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid werd op 09 december door President Santokhi ontbonden. De president zei dat het door covid en de financiele situatie niet makkelijk is geweest de herdenking te houden. “Wij hebben laten zien dat als het om een nationale zaak gaat, dat wij als Surinamers in staat zijn resultaten neer te zetten die soms voor vele mensen onmogelijk blijken te zijn. Dat is de kracht die wij als land bezitten. Dat is de kracht die wij als Surinamers bezitten”, aldus het Staatshoofd waarna hij een ieder bedankte die heeft meegewerkt aan de viering.

Pertab Goerdayal commissievoorzitter,  bracht zijn eindrapportage uit en presenteerde deze aan het staatshoofd. Hij gaf aan dat ze van het begin af aan wisten dat ze moesten dealen met covid en de precaire financiele situatie. “Toch heeft de commissie alles in het werk gesteld om een waardige herdenking van 45 jaar Srefidensi te realiseren.“ De commissie heeft bij de herdenking  om ondersteuning gevraagd van een speciaal managementteam  voor de beheersing van COVID-19. De voorzitter zei dat er heel hard aan gewerkt is dat het evenement niet een superspreader event zou worden.

Voorzitter Goerdayal dankte de deskundigen, de commissie, sponsoren en overige personen die een bijdrage hebben geleverd aan de viering.  Na afloop van de rapportage mochten voorzitter Goerdayal en adviseur Ramdien Sardjoe als blijk van waardering uit handen van de President een speciaal Carnet in ontvangst nemen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntbinding commissie 45 jaar herdenking Srefidensie