maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Onrust bij Huize Ashiana: “Personeel staking wegens rechtspositionele kwesties”

lees ook ...

Kom na ini, nyan en dringi nanga dem di deh keba 

Joel Martinus, alias Bordo of Money hond, zit in een gevangenis in Brazilië en wacht om uitgeleverd te worden. Hij ervaart de consequenties van zijn daden.  Wordt hij uitgeleverd aan Frankrijk, dan za...

Het personeel van Huize Ashiana is in actie gekomen en heeft de poorten gesloten, waardoor niemand het terrein op of af kan. “Ik kan zelf niet naar binnen,” zei directeur Brenda van Daal van Huize Ashiana. Ze weet niet wat de aanleiding is voor deze actie.

“Zelfs het personeel van de ochtenddienst staat buiten. Als ik niet weet waarom ze staken, hoe kan ik iets doen?” voegde de directeur eraan toe.

Eugene Daniel, secretaris van de bond bij Huize Ashiana, stond ook buiten de poort. “Dit zijn uitspattingen van het niet nakomen van rechtspositionele aangelegenheden van de werknemers. De overheid luistert naar niemand,” zei Daniel.

Tot nu toe is het niet helemaal duidelijk waarom het personeel zo verhit is en de poort heeft gesloten. Er is informatie dat minister Inez Pane van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) onderweg is naar Ashiana. Iedereen wacht nu op de komst van de minister.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnrust bij Huize Ashiana: “Personeel staking wegens rechtspositionele kwesties"