donderdag 23 maart 2023
26 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Online-registratieplatform voor landsdienaren Suriname

lees ook ...

VES Ramautarsing oneens met president over voorgehouden verl...

In een gesprek met Suriname Herald liet Winston Ramautarsing zijn verontwaardiging merken ten aanzien van de belofte van de president dat de koers en benzineprijzen, dit jaar nog  zullen dalen na de g...

In Suriname is door het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) een online-registratie platform voor landsdienaren ontwikkeld. De launch hiervan was gisteren. Biza-minister Bronto Somohardjo heeft vol enthousiasme symbolisch de eerste registratie gedaan.

Deze online-registratie is bedoeld voor de landsdienaren, die zich nog niet hebben geregistreerd. Volgens minister Somohardjo is het platform, dat als een helpdesk gezien kan worden, gecreëerd om kosten te besparen. “De helpdesk is actief van 08:00 uur tot 20:00 uur en wordt bemenst door gemotiveerde Bizanen, waarvoor ik bijzondere dank uitspreek,” stelt de bewindsman.

Minister Somohardjo hoopt in december al een duidelijk beeld te hebben over de status van alle landsdienaren, zodat het personeelsbeleid efficiënt gemaakt kan worden. Hij doet een oproep aan alle landsdienaren die zich nog niet geregistreerd hebben, om dit alsnog te doen.

De departementsleiding zegt dat de registratie bedoeld is om duidelijkheid brengen in hun rechtspositie. Als alles in kaart wordt gebracht, kan het ministerie overgaan tot het zoeken van doelgerichte en duurzame  oplossingsmodellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline-registratieplatform voor landsdienaren Suriname