dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Online-registratieplatform voor landsdienaren Suriname

lees ook ...

Pertjajah Luhur maakt 300 minderbedeelde kinderen blij met s...

Er zijn door de Pertjajah Luhur (PL) 300 schoolpakketten verstrekt aan minderbedeelde kinderen. Hiermee geeft de partij aan dat zij haar motto ‘de partij met de sociale kracht’ heel hoog in het vaande...

In Suriname is door het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) een online-registratie platform voor landsdienaren ontwikkeld. De launch hiervan was gisteren. Biza-minister Bronto Somohardjo heeft vol enthousiasme symbolisch de eerste registratie gedaan.

Deze online-registratie is bedoeld voor de landsdienaren, die zich nog niet hebben geregistreerd. Volgens minister Somohardjo is het platform, dat als een helpdesk gezien kan worden, gecreëerd om kosten te besparen. “De helpdesk is actief van 08:00 uur tot 20:00 uur en wordt bemenst door gemotiveerde Bizanen, waarvoor ik bijzondere dank uitspreek,” stelt de bewindsman.

Minister Somohardjo hoopt in december al een duidelijk beeld te hebben over de status van alle landsdienaren, zodat het personeelsbeleid efficiënt gemaakt kan worden. Hij doet een oproep aan alle landsdienaren die zich nog niet geregistreerd hebben, om dit alsnog te doen.

De departementsleiding zegt dat de registratie bedoeld is om duidelijkheid brengen in hun rechtspositie. Als alles in kaart wordt gebracht, kan het ministerie overgaan tot het zoeken van doelgerichte en duurzame  oplossingsmodellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline-registratieplatform voor landsdienaren Suriname