zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Online registratie om zich te laten vaccineren

lees ook ...

Vliegertijd vergroot kans op elektriciteitsstoringen

De grote droge tijd en vakantie staan voor de deur. Dit is dan ook de tijd dat de jeugd in groten getale in verschillende buurten vliegers zullen oplaten. De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) merkt...

Het ministerie van Volksgezondheid biedt de mogelijkheid aan personen die zich willen laten vaccineren tegen covid-19, om zich te registreren via een online formulier op de websites www.bogsuriname.com en www.laatjevaccineren.sr. Elke andere bron die wordt aangegeven om zich online te registreren, is niet valide, geeft het ministerie aan. Een ieder kan zich registreren. Wanneer men aan de beurt is om gevaccineerd te worden, wordt er door 178 contact opgenomen met de persoon.

Het ministerie adviseert dat men niet zomaar bij de ziekenhuizen of RGD-poli’s in de rij gaat staan voor een vaccinatieprikje. “Je zal niet geholpen worden zonder een afspraak die is bevestigd door 178 na een registratie. De kans groot dat je besmet raakt met het Covid-19-virus indien je zomaar naar ziekenhuizen gaat zonder een afspraak.” Aldus het ministerie van Volksgezondheid.

Het ministerie laat ook weten dat indien het niet lukt om zich online te registreren, men gerust mag bellen naar 178 voor begeleiding. 60 plussers die assistentie nodig hebben of meer informatie, kunnen ook terecht bij hun huisarts voor registratie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline registratie om zich te laten vaccineren