maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Online registratie om zich te laten vaccineren

lees ook ...

Evaluatie samenwerking Beeld & geluid en NAS

In 2022 tekende het Nationaal Archief Suriname (NAS) en de directie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (afgekort Beeld & Geluid), een intentieverklaring.  Er wordt nu samengewerkt o...

Het ministerie van Volksgezondheid biedt de mogelijkheid aan personen die zich willen laten vaccineren tegen covid-19, om zich te registreren via een online formulier op de websites www.bogsuriname.com en www.laatjevaccineren.sr. Elke andere bron die wordt aangegeven om zich online te registreren, is niet valide, geeft het ministerie aan. Een ieder kan zich registreren. Wanneer men aan de beurt is om gevaccineerd te worden, wordt er door 178 contact opgenomen met de persoon.

Het ministerie adviseert dat men niet zomaar bij de ziekenhuizen of RGD-poli’s in de rij gaat staan voor een vaccinatieprikje. “Je zal niet geholpen worden zonder een afspraak die is bevestigd door 178 na een registratie. De kans groot dat je besmet raakt met het Covid-19-virus indien je zomaar naar ziekenhuizen gaat zonder een afspraak.” Aldus het ministerie van Volksgezondheid.

Het ministerie laat ook weten dat indien het niet lukt om zich online te registreren, men gerust mag bellen naar 178 voor begeleiding. 60 plussers die assistentie nodig hebben of meer informatie, kunnen ook terecht bij hun huisarts voor registratie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline registratie om zich te laten vaccineren