dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Online event:Laat Suriname ademen

lees ook ...

Santokhi laat kinderen met beperking verwennen

Voor 150 kinderen met een beperking was het zaterdag een leuke dag. Zij zijn in verband met de herdenking de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking door president Chandrikapersad Santokhi ve...

Gisteren 17 juni is er door de Nederlandse organisatie ‘Dat Ding van ons'(DDvO), geld opgehaald voor Suriname door middel van een Livestream, zodat de ziekenhuizen uit code zwart kunnen komen. DDvO heeft de handen ineen geslagen met de organisatie van het Kwakufestival en andere organisaties om geld in te zamelen om de COVID-situatie in Suriname onder controle te krijgen. Daarbij was men in de gelegenheid een donatie te doen om Suriname te helpen uit code zwart te komen.

De donaties geschiedde via via Su4Su en kon via het kopen van een kaartje voor een Livestream die normaliter gratis is. De prijs voor deelname mocht daarbij zelf bepaald worden. Daarnaast was er de mogelijkheid je bedrijf aan te melden als sponsor van het event. De derde mogelijkheid om te doneren was het kopen van een lunch. Verder kon er ook gedoneerd worden via een link. Het Event:Laat Suriname Ademen werd gestreamed op 17 juni om negen uur ‘s avonds en werd gepresenteerd door Jörgen Raymann, Ivette Forster, en Raisa Ghazi.

De organisatie ‘Dat Ding van Ons’ heeft tot algemeen doel het samenbrengen, verbinden en zichtbaar maken van Surinaamse/Caraïbische professionals en potentials. De financiële middelen voor initiatieven die het maatschappelijk belang dienen, worden onder andere door fundraising events gegenereerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline event:Laat Suriname ademen