zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
0
(0)

Online betalingen Telesur tijdelijk niet mogelijk

lees ook ...

Nationale veiligheidsaanpak: politie en militairen nemen act...

Tijdens een bijeenkomst in De Nationale Assemblee op donderdagavond hebben de ministers Kenneth Amoksi van Justitie & Politie en Krishna Mathoera van Defensie aangekondigd dat er onmiddellijk acti...

Telesur kondigt aan dat van vrijdag tot en met zondag (inclusief) het niet mogelijk zal zijn om (online) betalingen te verrichten, vanwege gepland onderhoud en de implementatie van een nieuw klantrelatiesysteem. In een persbericht van de afdeling Corporate Communication wordt benadrukt dat klanten gedurende deze onderhoudsperiode mogelijk enig ongemak zullen ervaren.

De Telesur-vestigingen zullen op vrijdag om drie uur ‘s middags sluiten en blijven ook op zaterdag gesloten. Vanaf vrijdagmiddag drie uur tot en met zondag zal het niet mogelijk zijn om betalingen te doen bij de Telesur-winkels. Ook online betalingen via Uni5pay, Mopé, Hoppa en mobiel of internetbankieren zullen gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Het doel van het digitaliseringsproces is om de dienstverlening van Telesur beter af te stemmen op het digitale tijdperk. Als onderdeel van dit proces is in juli 2023 al deels overgestapt naar een nieuw klantrelatiesysteem. De tweede fase zal op zondag worden geïmplementeerd en vanaf 8 april zullen klanten actief zijn op het nieuwe systeem. Zij zullen vanaf die dag een accountnummer ontvangen in plaats van het huidige debiteurennummer.

Op de Telesur-website kunnen klanten hun oude debiteurennummer invoeren, waarna hun nieuwe accountnummer op het scherm verschijnt. Het nieuwe systeem stelt klanten in staat om zelf hun verbruiksgegevens en facturen na te kijken in het MyTelesur self-service portal. Vanaf 8 april zal Telesur geen kwitanties meer afdrukken, maar deze digitaal versturen naar een e-mailadres dat de klant bij de kassa kan opgeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnline betalingen Telesur tijdelijk niet mogelijk