woensdag 31 mei 2023
24.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Onhygiënische bakkerij ressort Centrum opengesteld

lees ook ...

Lijk vermoedelijk vermoorde bejaarde in haar woning aangetro...

De politie van het bureau Groningen heeft op zondagochtend 28 mei 2023, het lijk van de 77-jarige K.B., in verre staat van ontbinding in de keuken van haar woning aan de Smithfieldweg in het district ...

De bakkerij die voorheen gesloten was in het ressort Centrum is weer opengesteld nadat de bestuursambtenaren voor hercontrole geweest zijn. De eigenaar heeft zich aan de gemaakte afspraken gehouden en is er grondig schoongemaakt.

Bij een oriëntatiebezoek aan een bakkerij in het ressort Centrum is de noodzaak aanwezig geweest om die per direct te sluiten en de productie gelijk te staken. Hoewel de eigenaar meerdere malen gewaarschuwd is geweest, de nodige hygiënische maatregelen te treffen, alsook de vergunningsvoorwaarden in acht te nemen, zijn de bevelen niet opgevolgd.

De sluiting is gedaan door de bestuursambtenaren van het ressort Centrum, de afdeling Milieu & Gezondheidsdienst (MGD) en de Buurtmanager. De eigenaar wordt in de gelegenheid gesteld de oneffenheden weg te werken, waarna de districtscommissaris eventueel zal besluiten of de bakkerij een doorstart kan en mag maken.

Er wordt dringend een beroep gedaan op een ieder die bezig is voeding en drank te produceren om de vergunningsvoorwaarden strikt na te leven om ongerief te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnhygiënische bakkerij ressort Centrum opengesteld