woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
4
(2)

Onhygiënische bakkerij ressort Centrum gesloten

lees ook ...

Santokhi prioritizes sustainable energy for Caricom

The CARICOM nations should keep maximizing their potential renewable energy sources and raise the proportion of renewable energy in their energy mix. On the first day of the three-day Regional & S...

Bij een oriëntatiebezoek aan een bakkerij in het ressort Centrum is de noodzaak aanwezig geweest om die per direct te sluiten en de productie gelijk te staken. Hoewel de eigenaar meerdere malen gewaarschuwd is geweest, de nodige hygiënische maatregelen te treffen, alsook de vergunningsvoorwaarden in acht te nemen, zijn de bevelen niet opgevolgd.

De sluiting is gedaan door de bestuursambtenaren van het ressort Centrum, de afdeling Milieu & Gezondheidsdienst (MGD) en de Buurtmanager. De eigenaar wordt in de gelegenheid gesteld de oneffenheden weg te werken, waarna de districtscommissaris eventueel zal besluiten of de bakkerij een doorstart kan en mag maken.

Er wordt dringend een beroep gedaan op een ieder die bezig is voeding en drank te produceren om de vergunningsvoorwaarden strikt na te leven om ongerief te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnhygiënische bakkerij ressort Centrum gesloten