vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
4.7
(3)

Ongewenste AstraZeneca en Total Lockdown voor Suriname

lees ook ...

Meeting of the NDP and BEP over a serious security scenario

A public gathering to discuss the dire security situation in the nation has been requested by the NDP and BEP groups in a letter to Assembly Chairman Marinus Bee. The opposition groups claim that the ...

De regering heeft vandaag in verband met de toegenomen covid besmettingen besloten om een Total Lockdown toe te passen vanaf maandag 31 mei tot en met vrijdag 18 juni. De regering heeft vandaag  verklaard dat de situatie in ons land als Code Paars kan worden gekwalificeerd. en voor de ziekeninstellingen Code Zwart. De president zei ook dat uit onderzoek is gebleken dat de personen die het leven hebben gelaten de afgelppen tijd, niet gevaccineerd waren.

President Santokhi gaf aan, dat enkele bedrijven open zullen blijven zoals supermarkets, bakkerijen, slagerijen en bouwmaterialenzaken. Dit onder strenge voorwaarden. De dagen waarop ze open zijn zijn maandag, woensdag en vrijdag. Alle bekende maatregelen blijven van kracht. President Santokhi vroeg de samenleving begrip voor de maatregelen omdat het  gaat om de bescherming van een ieder.

Er is een vaccinatieprogramma uitgewerkt om grotere groepen burgers te vaccineren. Daarbij heeft Nederland de Surinaamse regering  een gratis partij van 500.000 doses gratis AstraZeneca beloofd, die minder gewild waren voor eigen gebruik vanwege het  risico op trombose.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOngewenste AstraZeneca en Total Lockdown voor Suriname