zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

Ongeveer 902 kilo cocaïne onderschept op Tafelberg

lees ook ...

Economic Affairs works hard to keep an eye on retail prices

Minister Rishma Kuldipsingh of Economic Affairs (EZ) claims that significant effort is being made every day to control prices in the shops in response to the price rises in the stores. Therefore, it c...

Er is ongeveer 902 kilo cocaïne onderschept en in beslag genomen op de Tafelberg door een gemengde eenheid. Deze eenheid bestaat uit leden van het Korps Politie Suriname (KPS) en andere veiligheidsdiensten. Bij deze actie is een buitenlander, een Cubaan, die ter plekke aanwezig was, aangehouden.

De politie zet het onderzoek voort. Deze actie is onder meer het gevolg van de intensivering van de samenwerking tussen opsporings- en inlichtingendiensten van Suriname en Guyana (CANU) en andere internationale partners zoals afgesproken door de regeringsleiders van beide landen enkele maanden geleden.

Deze coöperatie zal gecontinueerd en verdiept worden om de grensoverschrijdende criminaliteit, waarvan de aanpak bij deze regering hoge prioriteit geniet, in al haar facetten effectief te bestrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOngeveer 902 kilo cocaïne onderschept op Tafelberg