vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

Ongeveer 50 personeelsleden van SLM kiezen voor vertrek

lees ook ...

Politie neemt vijf illegale vuistvuurwapens in beslag en hou...

De politie heeft in de eerste twee weken van dit jaar al vijf illegale vuistvuurwapens in beslag genomen. Om de veiligheid te waarborgen gaat de politie door met de harde aanpak van de criminaliteit. ...

Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme heeft meegedeeld tijdens de behandeling van de begroting en het Herstelplan in De Nationale Assemblee dat ruim vijftig medewerkers van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM)  bereid zijn vrijwillig te vertrekken. Er is een plan gepresenteerd om de noodlijdende SLM weer gezond te maken.

 Volgens de bewindsman heeft het luchtvaartbedrijf goede tijden meegemaakt, alleen is het nu uitgehold. Er kan niet veel hierover uitgeweid worden, omdat er onderzoek gaande is naar de oorzaak van de huidige situatie. In 2019 had de SLM 100 miljoen aan omzet. De nieuwe CEO van het bedrijf is nu bezig met saneren.

Ondanks alles zijn er  volgens de minister concrete mogelijkheden om het bedrijf weer op spoor te krijgen. Een bekend instituut schrijft nu een feasable plan, waarmee financiers kunnen worden aangetrokken.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOngeveer 50 personeelsleden van SLM kiezen voor vertrek