zondag 14 augustus 2022
24.4 C
Paramaribo
26.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ongeveer 50 personeelsleden van SLM kiezen voor vertrek

lees ook ...

Suriname mag rekenen op US$ 3 miljoen steun van Japan

Suriname had via het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), vanwege de bijzondere wateroverlast landelijk, diplomatieke nota’s doen uitgaan v...

Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme heeft meegedeeld tijdens de behandeling van de begroting en het Herstelplan in De Nationale Assemblee dat ruim vijftig medewerkers van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM)  bereid zijn vrijwillig te vertrekken. Er is een plan gepresenteerd om de noodlijdende SLM weer gezond te maken.

 Volgens de bewindsman heeft het luchtvaartbedrijf goede tijden meegemaakt, alleen is het nu uitgehold. Er kan niet veel hierover uitgeweid worden, omdat er onderzoek gaande is naar de oorzaak van de huidige situatie. In 2019 had de SLM 100 miljoen aan omzet. De nieuwe CEO van het bedrijf is nu bezig met saneren.

Ondanks alles zijn er  volgens de minister concrete mogelijkheden om het bedrijf weer op spoor te krijgen. Een bekend instituut schrijft nu een feasable plan, waarmee financiers kunnen worden aangetrokken.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOngeveer 50 personeelsleden van SLM kiezen voor vertrek