woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ongeluk steiger Boskamp leidt tot renovatie; Kosten SRD 23.000

lees ook ...

Presumably Dereliction of Duty

In the case of Chief Inspectors Raoul Hellings and Sergio Gentle, there is reasonable suspicion that they have committed serious neglect of duty or a serious criminal offence. The parliament was infor...

De in zeer slechte staat verkerende steiger te Boskamp zal gerenoveerd worden. Districtscommissaris (dc) Sherin Bansi-Durga van Saramacca, zegt dat volgende week hiermee een aanvang gemaakt wordt. De kosten zijn geraamd op SRD 23.000. Bewoners van Corneliskondre en Konomerume maken regelmatig gebruik van de steiger. Ook meren vooral schoolkinderen van Kalebaskreek dagelijks aan bij deze loopbrug.

Door de vervallen steiger liep de seniorenburger en oud-leerkracht, Jozef Sabajo, van Konomerume in februari lelijke snijwonden op aan zijn linkerbeen, nadat hij in een gat stapte in het houten loopvlak van de steiger. Deze is al geruime tijd in slechte staat. Het hout is aan het rotten en op sommige gedeelten ontbreken planken.

Conchita Alcantara, dorpshoofd van Kalebaskreek, herinnert zich dat de dc in februari had beloofd dat de loopbrug opgeknapt zou worden. De burgermoeder had samen met regeringsfunctionarissen een bezoek gebracht aan dorpen langs de Coppename- en Wayamborivier. Blijkbaar waren toen hiervoor de middelen er nog niet. Het dorpshoofd kijkt reikhalzend uit naar de aanpak van de steiger.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOngeluk steiger Boskamp leidt tot renovatie; Kosten SRD 23.000