donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
3.3
(3)

Onderzoek gestart naar onverwacht overlijden zwangere tiener op Spoedeisende Hulp

lees ook ...

President Santokhi hamert op behoud van gemoedelijke sfeer e...

In zijn toespraak ter gelegenheid van 48 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid benadrukte president Chandrikapersad Santokhi het belang van het koesteren en in stand houden van harmonie in Suriname. Hij...

Op donderdag 9 november 2023 brachten bezorgde familieleden de 16-jarige tiener P.Q. roerloos naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Een dienstdoende arts constateerde echter dat P.Q. al was overleden voordat ze het ziekenhuis bereikte.

Het politiebureau Munder ontving via het Command Center de melding van het overlijden van het meisje op de SEH. Het lichaam van P.Q. vertoonde geen uiterlijke letsels. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het meisje al drie maanden zwanger was en geruime tijd ziek was. Ze had medicijnen voorgeschreven gekregen voor haar ziekte, die ze vermoedelijk in combinatie met een oso dresi had ingenomen.

Na deze inname heeft de tiener overgegeven, met fatale gevolgen. Er wordt vermoed dat complicaties zijn opgetreden, wat leidde tot het noodlottige gevolg. De politie nam haar mobiele telefoon in beslag, die op haar ontzielde lichaam werd aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing voert verder onderzoek uit naar de zaak.

Het Openbaar Ministerie heeft nog geen toestemming gegeven om het lichaam van de overleden tiener vrij te geven aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderzoek gestart naar onverwacht overlijden zwangere tiener op Spoedeisende Hulp