dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
3.3
(3)

Onderzoek gestart naar onverwacht overlijden zwangere tiener op Spoedeisende Hulp

lees ook ...

LVV-minister onderstreept belang van voedselzekerheid in Sur...

Op woensdag 17 juli 2024 heeft minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM) zijn zorgen uitgesproken over de voorspelde regenval. Se...

Op donderdag 9 november 2023 brachten bezorgde familieleden de 16-jarige tiener P.Q. roerloos naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Een dienstdoende arts constateerde echter dat P.Q. al was overleden voordat ze het ziekenhuis bereikte.

Het politiebureau Munder ontving via het Command Center de melding van het overlijden van het meisje op de SEH. Het lichaam van P.Q. vertoonde geen uiterlijke letsels. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het meisje al drie maanden zwanger was en geruime tijd ziek was. Ze had medicijnen voorgeschreven gekregen voor haar ziekte, die ze vermoedelijk in combinatie met een oso dresi had ingenomen.

Na deze inname heeft de tiener overgegeven, met fatale gevolgen. Er wordt vermoed dat complicaties zijn opgetreden, wat leidde tot het noodlottige gevolg. De politie nam haar mobiele telefoon in beslag, die op haar ontzielde lichaam werd aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing voert verder onderzoek uit naar de zaak.

Het Openbaar Ministerie heeft nog geen toestemming gegeven om het lichaam van de overleden tiener vrij te geven aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderzoek gestart naar onverwacht overlijden zwangere tiener op Spoedeisende Hulp