zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Onderwijs tekent binnenkort overeenkomst voor afbouw school Brownsweg

lees ook ...

Aanpassing route uitvaart 15 mijnrampslachtoffers

De verkeersroute rond de begraafplaats van Poesa aan de Draaibatrastraat is aangepast vanwege de uitvaart en begrafenis van 15 slachtoffers die omkwamen bij de mijnramp op 20 november 2023. Vanwege...

Op korte termijn zal het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) met de aannemer een overeenkomst ondertekenen over de afbouw van de VOJ-school te Brownsweg in het district Brokopondo. Een ondernemerscollectief van Brownsweg is bereid gevonden om het gebouw af te maken.

Op 21 januari heeft een delegatie onder leiding van de directeur Administratief en Technisch Beheer (ATB) van het ministerie, Natasia Bennanon, een bezoek gebracht aan het district. Er heeft een oriëntatiegesprek plaatsgevonden, waarbij het lokaal gezag, het ondernemerscollectief Brownsweg, de aannemer en de vertegenwoordigers van het MinOWC aanwezig waren.

Het gesprek was belangrijk voor de onderwijsdelegatie om te vernemen onder welke voorwaarden de afbouw van de school zal plaatsvinden. Tijdens de bespreking is duidelijk naar voren gekomen, dat er twee overeenkomsten samengesteld en gesloten moeten worden.

De eerste overeenkomst is tussen het MinOWC en de aannemer. Deze overeenkomst zal dan ook door het ministerie worden voorbereid. De planning is om die aan het begin van de komende maand te ondertekenen. Voor de bekostiging van dit project is er ook een financieringsovereenkomst nodig. Die zal voorbereid en getekend worden tussen het collectief en de aannemer en wordt ook komende maand getekend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderwijs tekent binnenkort overeenkomst voor afbouw school Brownsweg