woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Onderwijs heeft aandacht voor brand op school te Gujaba

lees ook ...

PRO Voorzitter Gerold Sewcharan vastberaden voor verkiezings...

De herkozen voorzitter van de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO), Gerold Sewcharan, heeft aangekondigd dat er met volle inzet gewerkt zal worden om het bestuur van de partij aan te vullen. Niet a...

Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft aangegeven dat het de nodige aandacht zal besteden aan de recente brand in een school te Gujaba. Het incident vond plaats op 2 april en heeft geleid tot het verwoesten van een vleugel van de school die als magazijn diende.

Het ministerie heeft aangekondigd dat de Technische Dienst en de Taskforce Binnenland binnenkort zullen afreizen om de schade te inventariseren. Het ministerie zal ook wachten op het officiële rapport over de oorzaak van de brand. De school zal zo snel mogelijk opnieuw worden voorzien van de nodige leermiddelen om de voortgang van het onderwijsproces te garanderen.

Er zijn gelukkig geen persoonlijke ongelukken gemeld bij de brand en het ministerie doet er alles aan om de lessen aan de 40 leerlingen die tijdelijk van onderwijs verstoken zijn, na de Paasvakantie te hervatten.

Het minOWC heeft benadrukt dat het belang van onderwijs hoog in het vaandel staat en dat zij er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat de getroffen school zo snel mogelijk weer operationeel is en de leerlingen de best mogelijke educatie krijgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderwijs heeft aandacht voor brand op school te Gujaba