maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Onderwijs besteedt aandacht aan probleemvakken tijdens Summer School

lees ook ...

08 verdachten voor veediefstal opgesloten in Nickerie

In het district Nickerie is in de vroege ochtend van donderdag 22 september tijdens een roadblock van de politie van Regio West aan de Ir.Attaoelahweg in het district Nickerie, de autobestuurder R.R....

Voor kinderen tussen zes en dertien jaar wordt er deze vakantie door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) een Summer School georganiseerd, waar leren leuker wordt, meldt het ministerie. Tijdens de Summer School is het de bedoeling om de leerstof op een creatieve, ontspannen manier te herhalen met de leerlingen. 

In deze periode zal de focus liggen op de vakken taal en rekenen, waar er aandacht zal worden besteed aan de probleemgebieden. Naast de probleemthema’s van taal en rekenen komen sport en spel, expressie onderdelen en excursie met aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs (AGN) aan de orde.

De Summer School wordt van 5 tot en met 16 september 2022 gehouden. Gedurende deze periode wordt er van 08.30 tot 12.30 uur van maandag tot en met donderdag met de leerlingen gewerkt.

De Summer School locaties zijn: OS Latour 1, OS Latour 2, OS Potbuiten, OS Hanna’s Lust, OS Sunnypoint 1, OS Sunnypoint 2, OS Bomapolder, OS Santodorp 2, OS Wintiwai en OS Santopolderweg. Voor deze vakantieschool wordt er geen geld gevraagd. Kinderen die niet van de genoemde scholen zijn mogen ook meedoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderwijs besteedt aandacht aan probleemvakken tijdens Summer School