vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ondertekening MoU in Columbia GCTP en Arboleda university

lees ook ...

Today is the third day of AZP action

The Academic Hospital Paramaribo (AZP) personnel is taking action since the hospital staff has still not received their 8% pay raise. In an interview with the media, Bond Chairman Lloyd Pool claims th...

De Global Council for Tolerance and Peace(GCTP) en de Sergio Arboleda University hebben de samenwerking tussen beide organisaties versterkt door middel van een Memorandum of Understanding en een strategische overeenkomst. De ondertekening van het MoU vond plaats op dinsdag 26 oktober 2021 op de University Campus in Colombia. Suriname werd vertegenwoordigd door assembleelid Drs. Asiskumar Gajadien.

De MoU gaat over wederzijdse betrokkenheid bij het aanvullen van elkaars taken en functie op academisch gebied door het aanbieden van een gezamenlijk masterprogramma in Tolerantiestudies en Global Peace en hogere diploma’s in Tolerantie- en Vredesstudies. De MoU werd ondertekend door de voorzitter van de Global Council for Tolerance and Peace, HE Ahmed bin Mohamed Al Jarwan, en de voorzitter van de Sergio Arboleda University, prof. Rodrigo Calderon.

Sergio Arboleda University, opgericht in 1984, is een particuliere universiteit in Bogota, Colombia, gericht op het opleiden van professionals op de verschillende culturele gebieden, die zich uitstrekken tot de nationale en internationale gemeenschap. Het zet zich in voor de uitgebreide opleiding van gekwalificeerde professionals voor wetenschap, onderzoek en cultuur, in staat om de economische, sociale en culturele ontwikkeling te leiden, zowel nationaal als internationaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndertekening MoU in Columbia GCTP en Arboleda university