dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Ondersteuning Rotary welkom bij minister Ramadhin

lees ook ...

Frédérique de Man praat met de assemblee over de slavernijex...

De Nederlandse Frédérique de Man heeft op donderdag 23 maart jongstleden gesproken  met de commissie Mensenrechten in De Nationale Assemblée over het traject dat ingezet moet worden na de excuses van ...

De serviceclub Rotary Suriname heeft op vrijdag 30 april 2021 het startsein gegeven ter ondersteuning van de campagne #laatjevaccineren. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt de ondersteuning van Rotary Suriname aan de nationale vaccinatiecampagne, zeer te waarderen.

Hij benadrukte dat wij met ons allen de negatieve effecten in deze pandemie moeten voorkomen. “Het gaat erom dat wij als individuen, organisaties, ministeries en overheid beseffen wat het probleem is en wat de uitdagingen zijn. Wij kunnen dit niet alleen, wij hebben de gehele bevolking nodig om zich te houden aan de nationale maatregelen, MoHanA, en zich te laten vaccineren als zij wordt opgeroepen.”

Eerder heeft Rotary Suriname via de campagne #feticorona gedragsbevorderingsactiviteiten georganiseerd om Covid-19 onder de aandacht te brengen en informatie te verstrekken over het coronavirus. Rotary International, waar Rotary Suriname een onderdeel van is, heeft effectief meegewerkt aan bewustwording en gedragsbevordering voor het poliovaccin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndersteuning Rotary welkom bij minister Ramadhin