donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
0
(0)

Onderneming Pomeroon bezoekt President Santokhi

lees ook ...

Schietincidenten: politie identificeert verdachte als eigena...

Een man genaamd D.M. (26) werd neergeschoten bij een pension aan de Schmetzweg. Hij heeft de politie geïdentificeerd als de dader. Tijdens het onderzoek naar de schutter werd een ander slachtoffer, J....

President Chandrikapersad Santokhi heeft op vrijdag 20 mei 2022 bezoek gekregen van de onderneming Pomeroon die gespecialiseerd is in onder andere mangrove die naar zeggen van de organisatie kan bijdragen aan de carbon credit voor de wereld.

De omderneming ziet ook investeringsmogelijkheden in de kokos industrie en de verwerking daarvan. President Santokhi was onder de indruk van de plannen van Pomeroon, daar deze een bijdrage zullen leveren aan de economie van ons land en ook voor werkgelegenheid zal zorgen.

Pomeroon is gevestigd in Guyana in het gebied van de Pomeroon rivier en maakt zich vooral sterk voor het produceren van cocosolie en cocoswater. Dit, omdat in de Carribische (ei)landen maar 01 procent van de kokosbomen in de wereld groeit en de vraag naar cocosnoot producten jaarlijks met 10 procent toeneemt en 95 procent van de productie uit de kleinlandbouw komt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderneming Pomeroon bezoekt President Santokhi