Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ondernemers voelen zich gedupeerd door brandweer Nickerie.

Geplaatst

op

door

Aannemers, crediteuren, handelaren en landmeters die vanaf 2013 en 2015 werkopdrachten hebben uitgevoerd voor de brandweer in Nickerie, zitten nog steeds op hun geld te wachten.

Een aantal ondernemers proberen al 3 jaar lang hun werkzaamheden voor de brandweer in Nickerie vergoed te krijgen. Diverse ondernemers hebben in de periode 2013 en 2015 diverse werkzaamheden verricht voor de brandweer. Ondanks dat alle nota’s hiervoor zijn ingediend hebben veel van deze ondernemers nog niet betaald gekregen.

Ondernemers hebben meerdere malen hun klacht geuit bij Brandmeester Vivian Welles. Volgens hem zijn alle bonnen in 2013 doorgestuurd naar de leiding in Paramaribo en verwijst de ondernemers naar diens leidinggevende.

De ondernemers voelen zich hierdoor gedupeerd, en zijn geïrriteerd omdat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen