maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
5
(2)

Ondernemers uitgaanscentrum luchten hun hart bij Nurmohamed

lees ook ...

Surinaamse Moslim Associatie dringt bij regering aan op tast...

De Surinaamse Moslim Associatie (SMA) heeft tijdens een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi gevraagd om beleid te maken dat leidt tot tastbare resultaten voor de Surinaamse samenleving. ...

De ondernemers in Paramaribo-Centrum hebben tal van noden. De ontwatering is aan verbetering toe. Hun veiligheid vraagt ook om aandacht. Afval wordt niet optimaal opgehaald en de oude gebouwen zijn aan renovatie toe. Bij het bezoek van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW), aan de binnenstad van Paramaribo waren de zakenlieden in de gelegenheid om hun hart te luchten.

Nurmohamed heeft bij deze gelegenheid gesproken met de algemeen directeur van Royal Torarica, Dave Boucke. Zaken zijn uitgebreid besproken, waarbij de knelpunten van de bewuste omgeving meegedeeld  werden  aan de minister en zijn delegatie. Nurmohamed was op werkbezoek met zijn adviseurs, directeuren van verschillende directoraten, onderdirecteuren en andere stafleden.

De bewindsman heeft beloofd, er alles aan te zullen doen om de problemen op te lossen. Dit meldt de voorlichting van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndernemers uitgaanscentrum luchten hun hart bij Nurmohamed