dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ondernemer gaat bermen verfraaien

lees ook ...

Minister Ramdin bespreekt belangrijke onderwerpen met DNA-Co...

Op maandag 20 november 2023 ontving minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) de vaste commissie van de Nationale Assemblee (DNA) voo...

Don Chundro, directeur-eigenaar van Krioro Broodjes Noord  en het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost gaan een public private partnership aan. De ondernemer zal onder supervisie van het commissariaat onderhoudswerkzaamheden aan bermen en trenzen verrichten waarbij het verfraaien van de bermen onderdeel is van het geheel.

Op 11 januari 2022 stopten de ondernemer en districtscommissaris Ricardo Bhola samen symbolisch een plant in de grond aan de Commissaris Thurkoweg. De ondernemer Don Chundro roept andere ondernemers op, maar ook elke burger om de eigen omgeving schoon te houden. “Burgerparticipatie is van cruciaal belang om Suriname schoon te houden”, benadrukt de eigenaar van de broodjeszaak. Hij hoopt met het initiatief de ondernemers aan de Commissaris Thurkoweg te stimuleren om hun eigen zone schoon te maken en dat zo te houden.

Districtscommissaris Ricardo Bhola stelt dat de ondernemer volop in beweging is. “Hij is momenteel bezig om zijn zaak uit te breiden, maar tegelijkertijd denkt hij niet alleen aan zichzelf”, zegt de burgervader. Het is volgens de dc van cruciaal belang om de eigen omgeving mooi te maken. Het beeld dat de burgervader wil is een schoon en veilig Paramaribo Noord-Oost. Dc Bhola benadrukt dat het initiatief van Chundro precies past binnen de visie van het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndernemer gaat bermen verfraaien