dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ondernemer Dahoe geeft MinOWC ‘vaccinatie’ posters

lees ook ...

Santokhi: Postponing oil output won’t cause projects t...

Staatsolie's declaration that Suriname will not engage in offshore oil production before 2027 has not perturbed President Chan Santokhi. This, based on a number of factors that have emerged from the c...

De ondernemer Nasser Dahoe heeft gisteren posters cadeau gedaan aan het MinOWC met het opschrift:’Ik ben gevaccineerd,jij toch ook?’  De ondernemer geeft aan dat hij een goede vriend van hem is kwijt geraakt aan deze dodelijk ziekte en dat het hem enorm heeft geraakt. Dit was voor hem ook de aanzet om  meer te doen in de maatschappij om covid doden te voorkomen.

Door de uitbraak van deze corona pandemie hebben vele kleine bedrijven zoals van de ondernemer enorm te lijden gehad. Toen de mogelijkheid er kwam tot vaccineren, besloot hij zijn bijdrage te leveren door op overheids kantoren en andere plekken posters te geven met daarop de tekst ‘ Ik ben gevaccineerd,jij toch ook?’ ” Elke dode is één te veel en is  vaak ontwrichting van een gezin. Als bedrijf is het mijn eigen belang dat ik mensen bewust maak van de noodzaak van vaccinatie”, geeft Dahoe aan. Hij overhandigde gisteren enkele posters aan de OD- Ontwikkelings Dienst Danielle Rosario, die deze in ontvangst nam namens de Minster van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

 “Ook wij ervaren de klappen van covid. We werken in ploegen. Er zijn mensen direct en indirect overleden aan de ziekte. Het is dus niet langer een ver van mijn bed show”, stelt Rosario. Daarom waardeert zij het initiatief van Dahoe enorm. Eén van de posters word direct opgehangen. “Hij heeft dit initiatief genomen om middels deze posters mensen op te roepen, te stimuleren om zich te laten vaccineren. Ga vaccineren zodat we het leven weer kunnen oppakken zonder vrees voor zware ziekte en zelfs mogelijke vroegtijdige dood” stelt Onderdirecteur Rosario.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndernemer Dahoe geeft MinOWC 'vaccinatie' posters