dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Onderhoudswerkzaamheden aan onverharde wegen

lees ook ...

De comedyvoorstelling over de afschaffing van de slavernij. ...

Een cabaretvoorstelling over de afschaffing van de slavernij? Precies! Is dat niet veel te lang geleden? Zou kunnen! Daar heb ik toch niks mee te maken? Toch wel! Wij allemaal. Omdat wij nu eenmaal in...

In de districten Commewijne, Wanica, Saramacca en Paramaribo zullen er onderhoudswerkzaamheden aan onverharde wegen worden verricht. Door het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn hiervoor onlangs contracten getekend met aannemers die de opdracht hebben om wegenbouwmaterialen te leveren en te verwerken. Deze zijn op 02 september 2022 overhandigd aan de desbetreffende aannemers.

Na de districten Brokopondo en Para, zijn nu Commewijne, Wanica, Saramacca en Paramaribo aan de beurt. Het op afroep leveren en verwerken van wegenbouwmaterialen ten behoeve van onderhoudswerkzaamheden aan onverharde wegen in eerdergenoemde districten, zal worden uitgevoerd door verschillende aannemers. Met Para en Brokopondo zijn al contracten getekend.

Vanuit Openbare Werken zijn belangrijke aandachtspunten en voorwaarden voor de uitvoering van de werkzaamheden gegeven aan de aannemers tijdens de bijeenkomst. Een team met een toezichthoudende karakter van Openbare Werken zal de werkzaamheden blijven controleren. Minister Riad Nurmohamed gaf ook aan dat er op den duur zal worden overgegaan naar straten die voor de helft verhard zullen moeten worden, alleen zo kan er langzaam gewerkt worden naar volledig verharde wegen.

Verder gaf de bewindsman aan dat de samenwerking tussen OW en de districtscommissarissen goed moet zijn voor een vlot verloop van de werkzaamheden. Er zijn weinig middelen beschikbaar, desondanks kunnen wegen met prioriteit wel worden aangepakt.

De districtscommissarisen Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost, Mohamedsafiek Radjab van Commewijne waren bij de overhandiging van de contracten. Van de districten Wanica en Saramacca waren van de commissariaten, enkele bestuursleden  aanwezig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOnderhoudswerkzaamheden aan onverharde wegen