donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
5
(1)

Ondanks mislukte aanslag gerechtsgebouw gaan werkzaamheden door

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten hoek Gemenelandsweg en Pengelstraat

Nieuwe verkeerslichten op de hoek de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat zijn kortgeleden in gebruik genomen. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, bedankte bij deze gelegenheid alle...

De mislukte aanslag op het kantongebouw vormt geen stagnatie voor de rechtspraak. Op vrijdag 13 januari 2023 omstreeks 23.00 uur zijn er projectielen gegooid naar het Kantongerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat en zijn er schoten gelost.

Het Hof van Justitie heeft eerder meerdere malen te maken gehad met dergelijke handelingen en het gebeuren van vrijdagavond heeft, evenals de vorige keren, wederom het besef bevestigd dat alertheid geboden is. De rechtspraak gaat ondanks dit gebeuren door met op onafhankelijke en onpartijdige wijze inhoud te geven aan de Grondwettelijke taken.

De werkzaamheden van de verschillende onderdelen in het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat zullen op maandag 16 januari 2023 normaal voortgang hebben en het resultaat van het politioneel onderzoek wordt afgewacht.

Intussen worden de beveiligingsmaatregelen opgevoerd in en rondom de gerechtsgebouwen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOndanks mislukte aanslag gerechtsgebouw gaan werkzaamheden door