maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

Omleiding Saramaccastraat van kracht: Veiligheidsmaatregelen EBS

lees ook ...

Verjonging inspectieapparaat: “Eerste ronde selectie s...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft een streng selectieproces opgezet om nieuwe inspecteurs aan te trekken en de vergrijzing binnen het inspectieapparaat tegen te gaan. ...

In verband met de ingestelde veiligheidszone over de Saramaccastraat voorlangs de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) zullen de navolgende kruisingen per ingaande woensdag 12 juni 2024 tussen 06.00 uur ’s ochtends en 12.00 uur ’s middags worden omgelegd: De Saramaccastraat tussen de Zwartenhovenbrugstraat en de Prinsenstraat.

De veiligheidszone is ingesteld om de veiligheid van zowel het verkeer als de medewerkers van EBS te waarborgen. Weggebruikers wordt verzocht rekening te houden met de omleiding en zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieve routes. Daarnaast wordt er dringend op aangedrongen de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen om een vlotte doorstroming van het verkeer te garanderen.

Deze maatregelen zijn noodzakelijk om eventuele risico’s te minimaliseren en een veilige werkomgeving te creëren voor de medewerkers van EBS die werkzaamheden uitvoeren in dit gebied. De autoriteiten danken de weggebruikers bij voorbaat voor hun begrip en medewerking.

Voor actuele informatie over de verkeerssituatie en alternatieve routes, wordt geadviseerd de verkeersupdates te volgen via de lokale nieuwsmedia en sociale mediakanalen van de politie en EBS.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOmleiding Saramaccastraat van kracht: Veiligheidsmaatregelen EBS