woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

OM wordt betrokken bij knelpunten district Brokopondo

lees ook ...

Buschauffeur beroofd bij eindhalte PL: politie onderzoekt za...

Gisteren is buschauffeur B.M. (40) beroofd ter hoogte van de Ladesmastraat, bij de eindhalte PL. Twee mannen drongen plotseling zijn bus binnen en eisten onder bedreiging dat hij zijn spullen afstond....

De districtscommissaris van het district Brokopondo, de heer Ludwig Mendelzoon, en zijn staf brachten laatstleden een bezoek aan het Openbaar Ministerie om enkele knelpunten ie bespreken bij de handhaving van de openbare orde en rust in het district Brokopondo.

Aan de orde kwamen: de bevoegdheden van de districtscommissaris, de relatie tussen de districtscommissaris en de hulpofficier van justitie bij de handhaving van de openbare orde, de rust en veiligheid in het district, de illegale goudwinning en de gevolgen daarvan voor mens en milieu, de verkeersveiligheid in het district, voorlichtingssessies met de lokale gemeenschappen en het opleiden van medewerkers van het commissariaat tot buitengewoon ambtenaar van politie.

Ook werd het belang van regelmatig overleg met het Openbaar Ministerie benadrukt. Er werd afgesproken dat het eerstvolgende overleg zal plaatsvinden in juni van dit jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOM wordt betrokken bij knelpunten district Brokopondo